Over Anke Riebau

Mijn naam is Anke Riebau. Ik ben afgestudeerd als sociaalpedagogisch en heb voornamelijk als coach, trainer en manager gewerkt in de sociale sector en in het onderwijs. De laatsten jaren heb ik me gespecialiseerd in loopbaan / levensweg begeleiding en Non-Duale coaching. Ik volg de opleiding Non-Duale Coaching en Therapie bij het Art of Life van Alexander Zöllner.

Alles is aanwezig maar omdat we nog steeds denken dat we niet goed genoeg zijn, kunnen we het zo moeilijk vinden en ervaren en dat maakt het leven zo ingewikkeld.

Mijn visie

Ik werk nu vanuit mijn eigen bedrijf De stille Oase als coach / gids omdat ik zelf heb mogen ervaren hoe belangrijk het is de juiste ondersteuning op het goede moment te mogen ontvangen. Non- Dualiteit is voor mij een visie en levensbeschouwing van waaruit ik werk en die ik graag met anderen wil delen.

Ik ervaar me als gids om deelnemers de weg te wijzen en te ondersteunen in het vinden van een nieuw evenwicht en in verbinding te komen met hun rijkdom aan talenten, creativiteit en levenslust.